Invitationer
Der er ingen lige nu!
Aktive korttidspartier
Der er ingen lige nu!
Falken: Det er faktisk en god idé, at bruge F5 knappen... Lidt besværlig, men man får et meget bedre overblik over tidsforbruget...
Jan Ambirk: Uret på ktp er ikke retvisende. Faktisk skal man, hvis man vil ha sin "rigtige" tid...bruge sin F5 knap tit.
Jens Thomas Nepper: nej uret her på lynskak siden, er noget rigtig lort
Jørgen Frank Hansen: uret går som vinden blæser - jeg trækker med det samme, så viser den lige pludselig man har brugt 30 sekunder - gider ikke spille hurtigskak her mere, desværre!
Finn-Jepsen: Er det bare mig eller er der problemer med uret i korttidspartierne? Nogle gange viser den at jeg har omkring 30 sekunder tilbage for så trækket efter at vise 2 minutter.
Falken: Som Jan Ambrik gjorde mig opmærksom på, har det naturligvis noget med ratingbegrænsningen at gøre..Beklager, at jeg ikke var opmærksom på det...
Falken: Jeg mente intet ondt med det... Men dit parti står under Invitationer, men jeg kan bare ikke trykke på modtag... Har det noget at gøre med "Sortlisten"..?.
Jørgen Frank Hansen: Har sagt det til de berørte!
alex boesen: Det er da utroligt, så kloge kommentarer i har. Sig det direkte til de berørte, eller ti stille, i stedet for at lægge det op på en plakatsøjle, som ikke kan slettes.
Jørgen Frank Hansen: Ja lidt af en uvane det der med man tilmelder sig et hurtigparti og så er indbyderen der ikke - der må være en opfordring til, at man sletter sin invitation, hvis man ikke har tid - Hvor svært kan det være?
Falken: Hvorfor kan man IKKE tilmelde sig Alex invitationer.. Hvad går galt..?
Ejgil Nielsen: Har ikke prøvet det her
Bent Madsen: Alex Boesen ,er du der ,3.gang uden spil.🤨
jonathan larsen: alex boesen, vil du spille?
jonathan larsen: Jeg har aldrig spillet her før
jonathan larsen: Hej, plejer man at skulle vente længe?
Jens Thomas Nepper: skal vi prøve igen skipper
Jens Thomas Nepper: skal vi spille TS
Falken: Du er for stærk.. :-)
Jens Thomas Nepper: vi du ikke spille falken