Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Forsiden

Nyheder, statistik og SMS
Øverst midt på siden vises altid den nyeste nyhed. Hvis den er aktuel, vises titlen med rødt. Man kan selv vælge, hvor mange nyheder man vil have vist ved at klikke på "1", "5" eller "alle". Indstillingen gemmes. Jeg anbefaler, at man holder sig til "1" eller "5", da det er et unødvendigt spild af båndbredde altid at have alle nyheder vist. For hver nyhed vises kun den første del - for at få vist det hele, klikker man på "Læs mere her...".

Der er midt mellem nyheder og SMS en grafik, som viser forskellige statistikker for E-skakklubben. Over grafikken er der to knapper. Hvis man klikker på "Skjul grafik", får man ikke vist grafikken mere, men ser blot en knap, hvor der står "Vis grafik". Først når man klikker her, får man vist grafikken igen. Dette gælder også efter man har været logget ud. Klikker man på "Næste grafik", så får man vist de forskellige statistikker i rækkefølge. Der er i alt 13 forskellige statistikker.

SMS'en er klubbens livsnerve. Den vigtigste indstilling er mellem "info" og "privat". I info-modus vises kun bekendtgørelser fra admin og meddelelser om nyindmeldelser. I privat-modus vises beskeder fra alle klubbens brugere og man har adgang til selv at skrive beskeder i SMS'en. På sin profilside har man adgang til at foretage et permanent valg af privat-modus. I lighed med nyhederne, har man adgang til selv at afgøre, hvor mange beskeder man vil have vist af gangen. Jeg beder indtrængende om, at man benytter muligheden for at skrive beskeder på forsiden med omtanke. Man kommer langt med anvendelse af sund fornuft, værdighed og respekt overfor de øvrige brugere. Alle trusler, anklager og lignende vil blive slettet uden varsel og kan medføre udelukkelse fra fremtidigt at kunne skrive i SMS'en eller fra selve eskak.dk.