Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Jørgen Toldsted (2038) - korttids: 1812

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Odense og er Forfatter
Indmeldt 7. 2. 2006. Medlem i 16 år og 195 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set torsdag den 11. august 2022 kl. 11.51
Det er 6 dage, 7 timer og 32 minutter siden.

Alder: 57 år. Har spillet skak i 43 år. Skakklubmedlem i Seksløberen. Er gift. Har 1 hund.

"Jeg bor i Odense med Helle og vores gravhund Hannibal. Jeg er civilingeniør med speciale i miljøkommunikation og har desuden en master i organisationspsykologi. LinkedIn profil: http://www.linkedin.com/in/toldsted

Det bliver ikke til megen skak i hverdagen. Hvad angår reel turneringsskak, skal man helt tilbage til Øbros jubilæumsturnering 1996 for at finde mig på deltagerlisten. Jeg har dog ind i mellem spillet lidt i KSU's holdturnering for min klub Seksløberen.

Har ikke spillet så meget på e-skak siden min første hustru døde 2010 (tabte en masse partier på tid i den forbindelse, og dermed også en masse rating ). Når jeg en sjælden gang deltager er det primært i diverse åbne turneringer. Tidligere brugte jeg megen tid på hvert enkelt parti, men nu trækker jeg som regel fra skærmen - med brug af analysebrættet. Jeg kan fuldt ud tilslutte mig, hvad Brian skriver i sin Vejledning til eskak: "Vi ved alle sammen godt, at vi ikke er så stærke skakspillere som et middelmådigt program afviklet på en halvgammel computer. Vi spiller ikke i E-skakklubben for at blive mindet om det!"

Da jeg ikke har tid til at spille hver dag, spiller jeg helst turneringer med 14 dages betænkningstid pr. træk. På grund af den begrænsede betænkningstid har jeg ikke været en flittig deltager i Knockout-turneringen. Mit bedste resultat er et nederlag i finalen i den 16. KO. I den 6. klubturnering, fik jeg lejlighed til at prøve kræfter med de stærkeste i gruppe 1, hvor modstanden dog viste sig at være alt for hård. På grund af betænkningstiden spiller jeg mest på chess.com, hvor man typisk spiller med 3 dage pr. træk. Det er den betænkningstid, der passer mig bedst.

Jeg skriver på min anden roman og så undersøger jeg pt. om livet som skønlitterær forfattere er lige så spændende, som min romantiske forestilling. Jeg læser en del skønlitteratur og er specielt begejstret for Haruki Murakami. Musikalsk er jeg til Richard Wagner og Brian Wilson. Og en del derimellem - bl.a. Raveonettes, Bruce Springsteen, Tom Waits, Trio Klezmer, Ellington, Trentemøller, etc.

Siden VM 1974 har jeg holdt med Tyskland i fodbold - så jeg nyder virkelig deres nye hold. Herhjemme ligger min sympati hos FCK. I Premier League ligger hjertet hos Aston Villa. Og oven over alting stråler Bayern München.

En anden interesse er øl. Jeg har således medlemsnummer 57 hos Danske Ølentusiaster. Men jeg går nu ikke af vejen for et godt glas vin - meget gerne Italiensk. Derudover dyrker jeg Qi Gong."