Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Kim Boje (1011)

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i København N og er Lærer
Indmeldt 31. 8. 2006. Medlem i 12 år og 205 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set søndag den 26. november 2006 kl. 09.57
Det er 4498 dage, 7 timer og 42 minutter siden.

Alder: 63 år. Har spillet skak i 49 år. Ikke medlem af en skakklub. Er samlevende. Har 2 børn.

"Har spillet i Dragsholm Skaklub og været formand og redaktør for klubbladet der, derefter flyttede jeg til Jelling, hvor jeg spillede i Evans nogle få år til 1994. Mit sidste officielle ratingtal var omkring 1770. Jeg har undervist i skoleskak i mange år da jeg arbejdede i Nykøbing-Rørvig og har lært de små unger at synes skak er sjovt. Haft stor stor glæde af Bent Larsens fremragende undervisningsmaterialer.

Jeg vil gerne give en stor cadeau til webmasterne og til initiativtageren for denne fremragende skakside. Flot og fantastisk arbejde.

Mine største nærskak skalp er en gevinst mod en eller anden russisk IM med et indviklet navn og en hurtigskak remis mod selveste GM Curt Hansen (jeg havde ham næsten!) i Kolding, hvor jeg blev nr.2 og spillede skidegodt i en scweitzerturnering. Mit mest ydmygende nederlag var til en 8-årig svensk knægt, som spillede mig ud af banen i en turnering i Italien (heldigvis formange år siden). Nærskak tager desværre forlang tid, og spiller kun med træ mod mine kolleger og bekendte, når vi skal have en hyggelig aften. Jeg har tre meter hylde med skakbøger, som jeg skal huske at bruge mere seriøst, og derudover anvender jeg databaser. Min spillestyrke er nok noget under mit ratingtal, men jeg har været ekstrem heldig at få lov til at spille stilllinger, som jeg godt kan lide.

Her på eskak er jeg blevet vældig seriøs med åbningsspillet og med stillingstyperne. Jeg analyserer nu meget grundigt de spillede partier og kigger de stærke over skuldrene. Jeg bruger meget fritid - en fire-fem timer på eskak hver dag og synes virkelig, at jeg bliver bedre til at finde de gode hiv. Og det er også sjovt at få en god chat med de mange herlige skakspillere, som gider at spille. Det er træls, at nogen bare melder sig til en trunering og så pludselig forsvinder de. Jeg tror jeg har vundet omkring ti partier på den måde.

Mine læremestre er selvfølgelig Bent Larsen, som jeg tabte til i en simultan i mine unge år. Derudover har jeg spillet stort set alt igennem af de klasssiske mestre og min skakbibel er, sammen med Larsens samlede værker, Nimzos "Mit system". Jeg har en speciel forkærlighed for d4-systemer, men kan rode mig ud i noget frygteligt kompliceret, hvilket er det sjove. Er helt Caro-Kann fanatiker med sort, min foretrukne og den jeg kender bedst, så bare prøv der, hvis du tør."