Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for kent Knudsen (1583) - korttids: 1266

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Thisted og er Gartnermedhjælper
Indmeldt 9. 12. 2006. Medlem i 12 år og 105 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set tirsdag den 29. juni 2010 kl. 06.13
Det er 3187 dage, 12 timer og 26 minutter siden.
Brugeren er udmeldt!

Alder: 56 år. Har spillet skak i 32 år. Skakklubmedlem i Thy skakklub. Er single.

"Arbejder ved Thisted Kommune som gartnermedhjælper (ukrudtsflytter)
Og er medlem af Thy Skakklub siden 1987. Spiller ikke synderligt godt, men der er dog lyspunkter ind i mellem midt i mørket. Er nok for doven, og tager lidt for ofte remis mod stærkere spillere hvis lejlighed byder sig, istedet for at spille for at lære og læser alt for lidt skaklitteratur.Min allerstørste svaghed er dog formodenligt at jeg tænker alt for meget i ratingtal,hvilket hæmmer mit spil, noget jeg indædt forsøger at bekæmpe. Bilder mig dog stadig ind at have ambitioner om at blive bedre, og forsøger at rette op på de ting jeg ved der kan ændres.
Er som nogen måske allerede ved forumadmin på dsu¨s debatforum.Vil primært bruge e.skak som "træningsbane" og som et forum for hyggeligt samvær med andre med samme lidenskab for skak.
Bruger ingen hjælpemidler hvilket burde være overflødigt at nævne. Trækker rimeligt hurtigt og spiller mere på intuition end på lange variantberegninger. Det kan ses af nogle af partierne, men med mellerum lykkes det alligevel at skabe interessante partier.

Jeg gider ikke spille lyn. Jeg ser ingenting og når jeg endelig gør taber jeg på tid.

Udover skak er min store passion musik. Specielt Bach som jeg beundrer hæmningsløst. Ingen anden komponist har som han præget musikhistorien, og ingen anden har formået at skabe så omfangsrigt og så gennemført musik, og i så store mængder. Det er intet mindre end et under hvad han har præsteret. Enhver bør unde sig selv at sætte sig lige så stille og fordybe sig i et bachværk og opdage mangfoldigheden i hans musik. Barokken har i det hele taget min store interesse, men lytter gerne til musik fra alle musikhistoriens perioder.

Kan sagtens lytte til andre genrer af musik, men det er kun den klassiske musik der kan give mig et virkeligt kick,.Gider ikke bruge min tid på talentløst metervarepop, eller folk der stiller sig op og tjener penge på at være elendige musikere. Den slags giver mig kvalme.. Musik er et håndværk der skal tages seriøst, alt andet er en hån.

Støt kampen mod de kulturfjendske kræfter på christiansborg der ønsker at nedlægge p2 Støt os der kæmper imod det http://bevar_p2.skrivunder.dk/?s=1"