Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Rune Egede Andersen (1980) - korttids: 1899

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i København og er Bogholder/Lærer
Indmeldt 1. 3. 2007. Medlem i 12 år og 23 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set fredag den 10. maj 2013 kl. 13.08
Det er 2141 dage, 5 timer og 33 minutter siden.
Spiller på holdet: Mutanternes Dal

Alder: 51 år. Har spillet skak i 46 år. Skakklubmedlem i Brønshøj Skakforening. Er single. Har 1 kat.

"Medlem af Brønshøj Skakforening.

Min skaklige uddannelse har jeg fået først af min far og siden som medlem af Hedehusene Skakklub som jeg entrerede i en alder af 14 år. Jeg slog op i telefonbogen under "Foreninger" og ledte efter en skakklub uden at vide, hvilken betydning skak ville få for mit liv - så pas på med den slags!

I Hedehusene var også Claus Handgaard Jørgensen og Kaj Jørgensen (æret være hans minde). Begge har jeg brugt mange timer sammen med privat og rundt om i Danmark. DM-stævner, Vesterhavsturneringer på Spangsbjergskolen, hurtigturneringer og holdhurtigturneringer.

Hans-Henrik Madsen (Ringsted), Frank Rasmussen (Rudersdal) og Ahmet Kizilkaya var også en del af Hedehusene Skakklub i dens storhedstid. Alle tre spiller skak herinde i dag.

Så kom nogle vildfarne år i Tåstrup, Holbæk og Nykøbing Sjælland og Tølløse - Vestsjællands navle. Og nu er det altså blevet til Brønshøj, hvis 1., 2. og nu 3. holds spillere jeg har kendt igennem mange år. Her er det specielt Jacob Carstensen, Esben Christensen, Thorbjørn Bromann og Kim Pilgaard jeg tænker på.

Jeg samler på skakbøger - de gamle danske og nyere relevant skaklitteratur i øvrigt. Gamle danske skakbøger har min store interesse så hvis du har en lad være med at smide den ud. Jeg ville blive meget glad for at få eller købe den og da jeg underviser i skak kan jeg også låne dem ud til eleverne. Kontakt mig, hvis du har noget du vil af med - altså bogligt!

Jeg har været initiativtager til at oprette et hold for kvinder der vil lære at spille skak. Dette hold er desværre nedlagt/sat på standby, idet jeg
har brug for en pause. Er du kvinde og vil høre næmere om dette, så send mig en e-mail.

Skak er tildels noget jeg lever af og underviser i og min skakforståelse må befinde sig mellem 1900 og 2300 i ELO/Rating, hvor mine egne evner
og præstationer dels typisk altid har ligget omkring de 2000-2100 og også ligger for tiden. Skakstyrke afspejler i høj grad arbejdsindsats og min
indsats er kun periodevis høj.

Til sidst har jeg kun at sige udover held og lykke med dit skakspil -

"Ristet brød er let at lave, når man vil erindre -
når det oser skal det have to minutter mindre!"

"