Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Thomas Wesche (1602) - korttids: 1480

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Mern og er Salgskoordinator hos NFI A/S i Tappernøje
Indmeldt 18. 10. 2009. Medlem i 9 år og 156 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set torsdag den 28. november 2013 kl. 20.16
Det er 1938 dage, 21 timer og 24 minutter siden.

Alder: 55 år. Har spillet skak i 45 år. Skakklubmedlem i Præstø Skakklub. Er samlevende. Har 2 børn, 1 hund og 1 kat.

"Jeg er tysker, er flyttet til DK i 1989 og har de sidste 20 år kun boet ét sted: i Mern på Sydsjælland. Bor sammen med Pia, hvis datter lige er flyttet, så nu har vi kun min søn Nicklas på 18 år i huset.
Skak spiller jeg i én af Danmarks vel nok hyggeligste klubber i Præstø, hvor jeg desuden er holdleder for 1.holdet,PR mand og p.t. også bestyrelsesmedlem, desuden har jeg siden 1978 spillet k-skak-det var tider dengang :-)...
Fodbold er min anden hovedinteresse.Favoritklub FC Bayern München, desuden har jeg en hel funktioner i idrætsforeningen Mern UIF samt dens støtteforening, hvor jeg er kasserer. Denne funktion har jeg for øvrigt også i vores rødvinsklub, jeg må kunne noget med penge :-)...
Resten af den efterhånden sparsomme fritid bruger jeg på vores have + gode bøger(krimier, men desværre alt, alt for lidt-glæder mig også derfor til pensioneringen !), samt god rockmusik.
Men hvad ville livet dog være uden skakken :-)?!!
På e-skak bruger jeg naturligvis ingen hjælpemidler såsom FRITZ, men bruger Analysebrættet flittigt og trækker direkte på brættet."