Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Ingolf Debes (1643) - korttids: 1483

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Vestmanna og er Skibsfører i Uni-Tankers fra Middelfart
Indmeldt 10. 5. 2010. Medlem i 12 år og 152 dage.
Har pt. ret til 3 feriedage. Får ny om 7 dage.
Sidst set søndag den 02. oktober 2022 kl. 18.42
Det er 4 dage, 22 timer og 58 minutter siden.
Spiller på holdet: Vikingerne

Alder: 54 år. Har spillet skak i 32 år. Skakklubmedlem i Vestmanna Talvfelag (VT) Færøerne. Er gift. Har 4 børn og 1 hund.

"Har spillet skak i e-skak.dk siden 2010 og jeg synes jeg har forbedret mig lidt. Trækker som regel for hurtigt og bruger aldrig hjælpemidler. Har ihvertfald højere rating og mere stabil rating siden jeg startede her. Skak er det bedste jeg ved og jeg har altid været interesseret i skak siden lille dreng men har ikke spillet så meget klubturnering før jeg blev lidt ældre. Det bliver ikke så mange klub spil om året fordi jeg sejler og er halvdelen af tiden ombord skibet.
Min næste interesse er lerdueskydning, jeg skyder mest Skeet skydning og er af og til til konkurancer oppe på Færøerne, kunne godt tænke mig at prøve banen i København i KFK flugtskydeklub som ligger i Amager, forhåbentligt bliver det om ikke så lang tid.
Så kan jeg godt lide at fiske torsk i fjordene/sundene oppe på Færøerne, intet er så godt som nyfisket torske fillet;)
Nu har vi fået et barnebarn også, en dreng og han bor i København sammen med sin mor (vores datter) og far som studerer i København. Så da de er hejmme på Færøerne skal vi ud at fiske igen. Planen er at købe en ny fiskebåd og jeg har godt øje på en båd fra Bøges både tæt ved Kolding, en "Smartliner Fisher" eller "Smartliner Cuddy". Det blev så en Smartliner 22 Fisher og jeg får den leveret 17 April 2021 i Hirtshals, sejler den op med færgen Norrøna som sejler Hirtshals - Torshavn, så fryseren bliver fyldt med fisk i sommer ;)
Fodbold er jeg også interesseret i og jeg er stor Liverpool fan, har været det siden 1970-erne :D Var sammen med mine to drenge på Anfield sidste år (2019) da Liverpool spilled imod Arsenal og Liverpool vandt 3-1 en stor oplevelse :) Min yngste datter som nu er blevet 15 år har været professionel gymnastikpige med et hold som konkkurerede i Estetisk gymnastik og de blev mestre på Færøerne i 2019, hun har også været til konkurancer i Danmark, hun er stoppet med gymnastik nu og spiller Volleybold i stedet. Min kone er frisør så jeg er altid nyklippet da jeg er hjemme he he ;) Så er det vores hund, ja det er en racehund King Charles Cavalier Spaniel, fint skal det være, konen og børnene købte den he he :) Den bliver 9 år i Marts 2021."