Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Per Steenstrup (1869) - korttids: 1813

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Gladsaxe og er
Indmeldt 19. 5. 2010. Medlem i 8 år og 308 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set torsdag den 01. november 2018 kl. 20.16
Det er 139 dage, 21 timer og 21 minutter siden.

Alder: 55 år. Har spillet skak i 41 år. Skakklubmedlem i Gladsaxe Skakforening. Er single.

"Jeg har en smule erfaring som k-skakspiller og senere som e-skakspiller. For nogle år siden spillede jeg nogle turneringer, hvor det var tilladt at bruge computerhjælp, og det var da meget sjovt, men jeg mener, at man skal huske at holde tingene adskilt. Enten spiller man med computer eller man spiller uden. Der er ikke noget med at "snyde". Derfor holder jeg mig strengt til reglerne på e-skak.

Jeg har to forskellige metoder til at spille. Nogle træk fx i åbningen trækker jeg intuitivt a tempo uden at overveje noget som helst... Den anden metode er nok bedre, men den kræver et analysebrættet, hvortil jeg anvender mit fineste skakspil, som står fremme på mit stuebord.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid, jeg bruger på analyse. Jeg har stor fornøjelse af at analysere lidt, hvorefter jeg går mig en tur og bestemmer mig for mit træk. Jeg kan lide selve analyse-processen og fordybe mig i problemstillingerne, men man må jo forsøge at begrænse sig.

Jeg bruger altså ikke computerhjælp, heller ikke slutspilsdatabaser, computerbaserede analyser osv, men jeg kan godt finde på at slå op i en bog, åbningsdatabase eller andet undervisningsmateriale såsom en DVD. Det er alt sammen meget godt og ikke snyd på nogen måde."