Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for M. Wengel (2073)

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Sorø og er Pensionist
Indmeldt 5. 12. 2010. Medlem i 8 år og 108 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set mandag den 10. oktober 2016 kl. 15.44
Det er 892 dage, 2 timer og 58 minutter siden.

Alder: 64 år. Har spillet skak i 45 år. Skakklubmedlem i Sorø. Er gift. Har 3 børn, 1 hund og 1 kat.

"Har interesseret mig for skak siden barndom, hvor jeg lærte spillet af mine forældre.
Da jeg gik i 5 klasse deltog jeg i en turnering for skole elever. Tabte kun til en elev i 2.g. Interessen for skak var for alvor en realitet.
Imidlertid syntes mine forældre at skak på klubbasis kun var noget for cigarrygende ældre mænd, så jeg begyndte derfor først at spille i klub i 1974 i Tårnet - Svendborg.
Jeg har spillet siden; men med lange pauser (2 x 5 år og et par enkelt sæsoner) ind imellem p.g.a. arbejde i udlandet. Begyndte at spille k-skak i slutningen af 80'erne og spillede med i Europæisk mesterklasse i begyndelsen af 90'erne, hvor vi boede i Belgien - en af perioderne hvor jeg ikke spillede nærskak. Retur til Danmark spillede jeg kun nærskak. Af tidsmæssige årsager droppede jeg k-skak, indtil jeg mødte Erik Levin i M-række holdkampen Sorø - Haslev, der omtalte nærværende site.
Jeg kan lide denne form for skak, hvor man har tid til at finde stillingens "sjæl" - i modsætning til lynskak. Jeg stiller gerne stillingerne op og rykker lidt rundt på brikkerne. Jeg "ser" derfor flere muligheder end tilfældet er i nærskak, hvor det kan være svært at overskue en kombination adskillige træk frem."