Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Jesper Pedersen (918) - korttids: 1378

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i og er
Indmeldt 6. 3. 2013. Medlem i 6 år og 16 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set tirsdag den 14. maj 2013 kl. 21.06
Det er 2137 dage, 20 timer og 6 minutter siden.

Alder: 41 år. Har spillet skak i 36 år. Skakklubmedlem i Sæby. Er gift. Har 2 børn.

"Jeg har spillet skak siden jeg var ganske ung. Hvornår jeg præcist er startet er dog glemt, det er nok de første tegn på ungdomsdemens;-) Jeg spillede som ung i Hjallerup Skakklub men den er som mange andre igennem årene ikke længere bestående. For 3 år siden valgte jeg at tage det op igen, og valgte at starte i Sæby, hvor jeg er faldet godt til. Det har lykkes mig at gøre det rimeligt igennem de 3 år, det første år blev jeg tildelt en rating på 1300 og spillede med på deres B-hold og fik 3. brættet og her lykkedes det mig at vinde samtlige 7 kampe og en fin rating gevinst på 198 point. Det næste år var ikke nær så prangende, da vi ikke kunne stille med et B-række hold røg jeg op og spille på vores M-række hold på 5. brættet hvor det lun lykkedes mig at skrabe 2 remis hjem i 5 kampe, hvilket set på rating var mere end i orden og det gave så vidt jeg husker også en smule rating. I år havde jeg ikke så meget tid til skak, og meldte mig under reserverne, hvilket dog ikke resulterede i færre kampe, da jeg kom til at spille 9 eller 10 kampe fordelt på M-række og B-række holdene. Vores M-række hold holdt sig oppe hvilket er målet. Her kunne jeg igen ikke helt være med rent spillestyrke mæssigt, men det vare en smule bedre i år, hvor det lykkedes mig at vinde en enkelt og holde en remis mod en mand på 1900+hvilket klart var skakårets højdepunkt, at jeg så stod klart til tab da vi kiggede på det efterfølgende gør jo ikke det remis dårligere.

Jeg håber at der næste skak sæson bliver lidt mere tid til det så jeg kan deltage ordentligt i holdturneringen i skakklubben og så håber jeg at kunne holde lidt flere remis i M-rækken og forhåbentligt en sejr eller 2.

Jeg spiller herinde som om det er hurtig-skak hvilket også tydeligt afspejler sig i mine resultater, men jeg håber at på et tidspunkt at lære mig selv at bruge den tid jeg har til rådighed, hvilket faktisk også er et problem for mig i nærskak. Men jeg må nok indrømme at jeg elsker hurtigskak, og jeg slår da også mine folder i den hovedkreds 7.s GP turnering hvor der spilles 7 partier af 20 min pr. mand på udvalgte lørdage. Herinde bruger jeg heller ikke hjælpemidler, og sidder heller ikke at analyserer mine partier, hjælpemidler ser jeg kun som doping, men analyser burde jeg nok bruge noget mere tid på både herinde og i nær-skakken.

Generelt elsker jeg alle former for spil, og bruger nok også mere tid på dem end jeg burde, og de er i alle afskygninger. Bræt-spil, kortspil og computer spil. Men jeg syntes at Skak er det ypperste indenfor et rent spil, der er ingen momenter af held involveret i Skak, der er kun færdigheder og formåen.

På det personlige plan er jeg uddannet historiker, men har aldrig rigtigt brugt denne uddannelse og er i stedet kommet ud og stå i butik, men blev i februar opsagt på grund af strukturomlægninger, hvilket nok i dette tilfælde var et udtryk for besværlig ansat... "