Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Jan Ambirk (2241) - korttids: 1419

Vundet 484
Remis 136
Tabt 1062
 Statistik for 
 korttidspartier 
 skift til langtids! 
Partier 1682
Point 552
Scorepct. 32%

Bor i Vordingborg og er Pensionist
Indmeldt 6. 4. 2004. Medlem i 15 år og 53 dage.
Har pt. ret til 21 feriedage.
Sidst set mandag den 27. maj 2019 kl. 10.51
Det er 59 minutter siden.
Spiller på holdet: Skoleskak

Alder: 59 år. Har spillet skak i 45 år. Skakklubmedlem i Vordingborg. Er gift. Har 4 børn, 1 hund og 3 katte.

"Er Turneringsleder på Korttidsparti siden, Fejl-retter i Langtids-partier, samt co/moderator af SMS`en.

Jeg er 59 år ung og har spillet skak under en eller anden form siden, min kære storebror ( som var mester-spiller omkring de 2100 + ) lærte mig spillet da jeg var 12-13 år. Måden jeg lærte spillet på var "blindskak" alt imens min bror sad og studerede Russisk litteratur....sad jeg og svedte, og tabte og tabte og tabte. Men jeg var fanget........men spiller dog stadig blindskak, så tror måske jeg har misforstået et eller andet, ang. hvordan det spilles...taber stadig !! Hmmm....hvad er gået galt?! :0)

Selv om jeg i dag har 4 børn, og fornyligt er blevet gift, ...bruger jeg al den tid jeg kan (hvilket er rigtig mange timer, da jeg i dag er førtidspensionist) på mit kære skakspil, med min kones fulde accept....om hun gør det af medmenneskelighed, eller bare vil ha` mig ud af huset vides ikke :0)
Har aldrig rigtig fået bidt mig fast som mere en end ordinær nærskak-spiller, med et max på 1852...hvor imod korrespondance skak & E-skak totalt fangede mig. Elsker de mange kander kaffe og oste-hørmere, der er røget igennem systemet, i et forsøg på at finde ud af hvad man spiller på 1.d4 !!:0) ...for slet ikke at tale om 1.e4(TN) !!
Søgen efter "T R Æ K K E T", det fine, det uventede ( sommetider for mig selv endda), det smarte, det unikke...løse gåden. Det gør at skak, for mig faktisk er en livsstil....og jeg får abstinenser, hvis jeg ikke får den daglige dosis.
Selvom, jeg kun er en ordinær skakspiller, tager jeg i dag ud og spiller alle de skak turneringer, jeg kan overkomme.....ikke for at score FM,IM, eller GM normer, men simpelthen fordi jeg elsker det, elsker at "flygte" ind i en verden som jeg selv syntes, jeg er Verdensmester i....
Det organisatoriske har jeg også bevæget mig lidt rundt i, mest som altmuligmand, materialeforvalter, kasserer, sekretær, og er også uddannet TL, helt tilbage da det var agtværdige Kaj Blom der stod for uddannelsen ( i dag red. på 2hks hjemmeside, og kasserer i Vordingborg skakklub) ......men allerhelst vil jeg spille !! Klubmæssigt repræsenterer jeg Vordingborg Skak klub, Vordingborg var der jeg begyndte, og derfor er mit skakhjerte plantet i den klub!
Et andet "hjerte barn" er E-skak, som jeg synes er et unikt projekt, som Brian Lundgaard, har fået banket op...den "klub" har jeg efterhånden været med i siden 2004, og er i dag TL på korttidssiden, fejlretter samt co/moderator af SMS`en.....
Som sagt i dag førtidspensionist, med for meget tid til skak...så bær over med mig hvis jeg snakker for meget om min store kærlighed, ud over min kone, nemlig skak.

Med Skaklig Hilsen
Jan Ambirk
"